QUESTIONS AND ANSWERS PART 1


Hur lång är du och vad väger du?

SVAR: Jag är ca. 163 lång och har ingen koll på vad jag väger då jag inte bryr mig eftersom att vikten ändå inte spelar någon. Man ska titta sig i spegeln istället.

 

Vad ska du göra efter stundenten?

SVAR: Efter stundenten som det inte alls är långt kvar till (!) har jag tänkt åka till USA, californinen, LA för att vara au pair. Jag har kollat lite på olika organisationer och tycker att Skandinaviska Institutet låter bra så ska titta med på det under hösten, ta hand lite om barn och sen försöka hitta en familj som jag trivs med för att kunna åka.

 

Hade planer på att studera också, typ gå college och så. Men känner att jag är så trött på skolan och bara vill göra något annat ett tag innan jag går på studier igen.

 

Och ja, jag SKA åka och kommer fortsätta bloga. Jag har inte börjat tveka. Jag ska dit. Får dock lite ångest faktiskt när jag tänker på det då de känns som att alla mina kompisar kommer splittras och åka åt helt olika håll.

 

 

Vad använder du för shampoo och balsam?

SVAR: Jag använder mig av Redken, världens bästa märke.

 

Vart har du köpt din militärjacka och vad kostade den?

SVAR: Jag köpte min på Urban outfitters hemsida, tror det gick på 600 inklusive frakt.

 

 

Vad är dina bästa skönhettips?

SVAR: Träna, ät bra och nyttig mat, drick vatten, sov mycket, gör hårinpackningar och skrubba kroppen hit och dit och bara var mån om dig själv. De är mina bästa skönhetstips.

 

Hur är du som person? Glad, crazy, blyg? Tar du mycket insiativ om du träffar nya människor eller håller du dig i bakrunden?

SVAR: Tycker att det är lite jobbigt att svara på sånna här frågor haha så jag frågade en vän hur hon skulle beskriva mig och fick till svar att jag är snäll, trevlig, förstående, ärlig, kreativ, kul, är inte så svår att göra glad och få att skratta, att jag alltid vill göra roliga saker, att jag är en idésprutare, en bra vän och väldigt klumpig.

 

Men skulle jag då beskriva mig själv så skulle jag nog säga att jag är väldigt glad och inte svår att underhålla, jag är också väldigt känslig när det kommer till vissa saker och har väldigt lätt för att börja gråta när det gäller både positiva och negativa saker. Är också väldigt målmedveten och vet vad jag vill men har lite svårt att komma igång med saker och ting. Och att jag är klumpig och rätt dum håller jag väl med om också, är inte den smartaste eller mest allmänbildade i gänget om man säger så, men det är så jag är bara.

 

Det finns situationer då jag kan vara lite blyg och tillbakadragen också, som när jag inte känner mig speciellt trygg med människorna omkring mig eller vet hur jag ska bete mig riktigt. Ibland kan folk få uppfattningen av mig som blyg bara för att jag kanske inte säger så mycket, beror dock ofta på att jag varken vet eller är intresserad av ämnet som det pratas om.

 

Men jag är väldigt självsäker och har en bra självkänsla, som jag har byggt upp med åren.

 

Kan du inte visa lite mer bilder ifrån balen på dig?

SVAR: Here you go…


 

Skulle du någon gång kunna gömma dig i en av garderoberna på IKEA och sen gå ut när någon går förbi och säga: ”Gud vad fint det är i Narnia”?

SVAR: Haha, ja nu vet du vad jag kommer göra nästa gång jag är på IKEA, haha.

 

Har du någon bästa vän?

SVAR: Mina närmsta och bästa vänner är Moa, Emilia och Beatrice.

 

Finns det något plagg som absolut varenda tjej måste ha garderoben?

SVAR: En skinnjacka, ett par boots och en stickad tröja…. Haha, blev visst 3.

 

 

Hur kommer man bäst över en kille?

SVAR: RADERA HONOM! Ta bort hans nummer, ta bort honom från alla sociala medier, radera alla era sms osv. Tro mig ni kommer inte klara att ”bara vara vänner” kort efter att ni har gjort slut och att se tweets eller statusar om hur kul han har utan dig kommer inte få dig på bättre humör eller hjälpa dig att komma över honom. Inte heller om du går tillbaka och tittar på söta sms han skickat.

 

Det bästa är verkligen att radera honom ifrån ditt liv ett tag, tills du känner dig redo att kanske ha en relation på vänskaplig nivå om förhållandet nu slutade så pass bra att ni kan vara bara vänner. Jag har dock svårt att tro att man kan vara vänner efter ett förhållande tyvärr… Men det går säkert om man verkligen kämpar. Det gäller dock verkligen att båda två vet vilken nivå ni står på och inte har andra planer eller så.

 

Men efter du har raderat honom och gråtit ett tag så ska du omringa dig av dina vänner, prata mycket med dom och absolut inte isolera dig själv på ditt rum. Att isolera sig ifrån mediavärlden är dock ett tips. Så gjorde jag i några dagar en gång och fan vad skönt det var.

 

Hoppas du kommer över killen nu!

 

Vilka länder har du varit i?

SVAR: USA, Mexico, Tyskland, Danmark, Norge, Mallorca och Belize (tror det var allt).

 

Vad är ditt drömjobb?

SVAR: Åh, jag vet inte. Skådespelerska, artist eller designer kanske. Polis vore också rätt ballt.

 

Lek med tanken att du får fyra önskningar, vad hade du önskat dig?

SVAR: Hatar sånna här frågor för det finns så mycket som jag önskar mig. Men fred på jorden, livslång kärlek, god hälsa och en lycklig framtid.

 

Berätta om ditt hår, har du löshår, vilka produkter använder du osv..?

SVAR: Jag hade microringar i början av sommaren och rekommenderar det till viss del. Efter ca. 2 veckor så började man se ringarna i stort sett hela tiden vilket inte är så himla party men har man relativit tjockt hår och bara vill ha längre så rekommenderar jag det verkligen. Det är så skönt att vakna upp världens finaste svall, tro mig!

 

Nu har jag inget löshår men jag har clips sen tidigare ifrån Rapunzel som jag brukar använda till fest ibland. Har löshår endast för att håret ska bli tjockare då mitt hår är väldigt tunnt.

 

Jag sköter mitt hår genom att borsta det typ en gång om dagen, tvätta det två gånger i veckan och göra hårinpackning så ofta jag orkar. Tvättar håret med Redken som sagt och använder knappt aldrig platt- eller locktång och låter i stort sett alltid håret självtorka. Borstar det aldrig när det är blött heller.

 

Vilka är dina favoritserier?

SVAR: Gossip girl, Pretty little liars, One tree hill, 24, LOST och desperate housewives typ.

 

 

I vilket program redigerar du dina bilder?

SVAR: På datorn i Picasa och i mobilen på Instagram, Phototreats eller Big lens.

 

Hur många unika besökare har du om dagen?

SVAR: Under sommaren har besökarantalet bara legat på 4000 – 6000 unika varje dag, men det beror dels på att det är sommarlov och sen att jag inte alls bloggat mycket. Kommer dock ta tag i det här och köra 3 inlägg om dagen när skolan börjar för mitt besöksrekord är faktikst 12 000 unika på den dag och där ska jag hamna igen, så är det bara.

 

Hur mycket tjänar du på din blogg?

SVAR: Håller det för mig själv, men det är 4 siffrigt och kanske typ lika mycket som man tjänar om man har helgjobb skulle jag tippa på? Har ju däremot eget företag vilket gör att jag kan använda mer pengar än jag tar ut som skattad lön.

 

Vilka bloggar läser du?

SVAR: Just nu bara mina vänners, Kenzas och Angelica blicks typ.

 

Tror du att det blir några mer Jeffrey Campbells för din del? Isf vilka modeller är du sugen på?

SVAR: Här nedan ser ni modellerna jag tycker känns mest intressanta just nu. Speciellt de båda bootsen.

 

 

Hur går det med körkortet?

SVAR: Sådääääääär, tänkte skriva in mig på en körskola i veckan och börja med teorin. Har dock övningskört i över ett år privat och det går bra. Så hoppas på att kunna ta körkort i Oktober.

 

Hur gammal är din syster och din mamma?

SVAR: Min syrra blev 16 idag, Grattis girly! Och min mamma, haha, är 45? Vet inte riktigt faktiskt men tror där någonstans haha.

 

Vart köper du oftast smink?

SVAR: På Make up store eller sephora (i usa).

 

Vad heter killen i vit t-shirt som finns med i inlägget ”VÄRLDENS MYSIGASTE HELG”?

SVAR: Antingen menar du Jojjo (Jonathan Josephsson), eller Andy. Härliga grabbar båda två, singlar också, så om du vill kan jag enkelt fixa en blind-date åt dig?

 

Läser dina föräldrar din blogg?

SVAR: JA, hela släkten läser väl tror jag.

 

Har du några tatueringar?

SVAR: Nej, kommer aldrig skaffa heller. Isf ska det vara något på handleden eller en text eller ett namn på fingret typ. Men tatueringar är inte riktigt min grej.

 

Hur ser du på svek/otrohet i relationer? Just detta handlar om en kyss – eller ”bara” en kyss brukar det ju låta – men hur ”bara” är det egentligen? Tror du på att om du står riktigt nära din partner är saken inte lika stor (eftersom att man tillsammans kan klara det mesta liksom) eller tycker du att det blir värre ju tightare ni är? (ledsen om jag förklarar dåligt) Jag älskar honom till tusen men det är så svårt.

 

Tack för din underbara blogg i varje fall, du är klockren både modemässigt och när det kommer till relationer och en själv!

 

SVAR: När jag säger att jag har erfarenhet av din killes fall här så tro mig.

 

Jag tycker för det första att gränsen för otrohet går när man gör något som man själv inte skulle uppskatta/ tycka om att sin partner gjorde vilket innebär att alla sätter sina egna gränser för vart otroheten går.

 

Men för att komma till saken så är otrohet det värsta som finns i ett förhållande för det ska inte hända men om det nu händer och det handlar om en kyss som inte betydde någonting så tror jag att om man står varandra riktigt nära så är kanske saken inte lika stor eftersom att man som sagt är tillsammans och kan klara det mesta och gå vidare tillsammans.

 

Att det blir värre ju tightare man är ligger det ju också en sanning i men misstag händer ju och om man verkligen älskar och tycker om sin partner så kommer det aldrig, aldrig hända igen.

 

Hoppas du fick svar på din fråga, kände att de blev lite luddigt. Men hoppas allt löser sig. Är säker på att din kille mår jävligt dåligt över det här och om du verkligen vill vara med honom så ge inte upp, ni klarar det här tillsammans. Jag lovar!

 

Vet du någon bra hemsida där man kan köpa svarta platåskor?

SVAR: JA, notme, där jag köpte mina, kommer få in svarta!!!

 

Vart har du köpt din collage-jacka som du hade på collegefesten?

SVAR: Lånade den av min kompis Melker, så jag vet tyvärr inte..

 

 

Har du någon pojkvän? Hur går det på killfronten? Dejtar du någon?

SVAR: Åh, alla dessa pojkväns frågor hit och dit haha. Ni är så jäkla nyfikna och det enda jag känner att ni behöver veta är att det finns en kille som betyder väldigt mycket för mig och som jag betyder väldigt mycket för och att han äger mega mycket och gör mig jätteglad!

 

7 snabba

Kläder vs Smink?
Fest vs Filmkväll?
Pumps vs Boots?
Godis vs Frukt?
Styrketräning vs Löptur?
Storstadsbrud vs Naturmänniska?
Förhållande vs Singel?

 

Forstättning följer…. Det var ju en del frågor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna