Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej mina älsklingar!

Åkte iväg tidigt imorse till öknen med min värdpappa och hans pilotpolare. Kommer ett inlägg om det senare, just nu tänkte jag bara säga hej och att jag lever och att jag är så otroligt glad för att jag har blivit nominerad för årets inspiratör/engagemang på sociala medier på Finest Awards! Det känns så kul. Har aldrig blivit nominerad förut, tack så hemskt mycket verkligen <3Har precis spelat lite spel med barnen och så har vi klätt ut oss till superhjältar men nu tänkte jag äta lite kvällsmat och sedan ska jag podda med Ellinor. Har ni lyssnat på avsnitt 3 av vår podcast #måndagspepp? If so, vad tyckte ni? Gillade ni avsnittet?

Hörs senare, kram <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna