Fick så mycket inspiration kring Jay Alvarrez video igår att jag var tvungen att göra min egna. Nu är det den inte hälften så bra som hans men det är lite minnen ifrån resor jag gjort de senaste åren när jag besökt platser som Hawaii, L.A, Australien, Santa Barbara, Palm Springs, Marocko, Vanuatu, Champagne Bay, Grekland, Florida, London, San Fransisco… list goes on.. Hoppas ni gillar den!

P.S. Låten heter Overload med Life of Dillon

// Got so much inspiration from the Jay Alvarrez video I posted the other day that I had to do my own little video. Is not as good as Jay Alvarrez’s haha but still something. I hope you like it. The song is called Overload by Life of Dillon by the way //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna