DSC09753

DSC09752

Kickade igång morgonen med en mangosmoothie med krossade linfrön. Den här lördagen kommer bli hur rolig som helst. Den kommer startas med Bubbles and Brunch och sen så ska jag iväg på en stor födelsedagsfest. Filippa, en tjejkompis till Ellinor fyllde 20 igår så hon har tillsammans med en av hennes killkompisar som även han fyller 20, styrt en stor födelsedagsfest hemma hos honom. Det ska bli så roligt. Älskar Ellinors vänner, de är så härliga så det är så roligt att jag också får lära känna dem.

Nu måste jag fortsätta locka håret, slänga på mig klackarna och åka ner till tåget för att åka till Stockholm och möta upp Ellinor och Herman, vi ska ta lite bilder och bege oss till lite tidigare till Bubbles and Brunch för att göra en hemlig liten grej.. Är så taggad på den här sommaren och den här superlördagen! Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna