Ber om ursäkt för att det blir lite hoppigt i inläggen här på bloggen men hoppas ni hänger med ändå. Här kommer några bilder från vår 5 timmars långa middag vi hade på mysigaste restaurangen precis utanför Old Town i Dubrovnik för några dagar sedan.

// I’m sorry if you get all confused about that my blogposts doesn’t come up in the right order but I hope it’s fine anyway. Here’s some pictures from a 5 hour long dinner me and Ellinor had at a cosy restaurant in Dubrovnik just outside Old Town //

  

  

Jag åt pasta och Ellinor tog en kycklingrisotto sedan delade vi på en flaska rosé i solnedgången och bara satt och snackade skit. Det är precis sådana här kvällar man ska ha på sin semester.

// I had pasta and Ellinor had some chicken risotto and together with that we shared a bottle of rosé while watching the sunset. Nights like this are just amazing //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna