Hej!

Det är så att jag och mina kompisar är 5 tjejer som åker till London i oktober där vi stannar 4 dagar. En av oss är nitton, två arton och de andra två hinner inte fylla 18 förens vi åker. Vi hade ju planerat att gå ut några kvällar och då tänkte jag fråga dig hur det förmodligen kommer gå? Var kommer vi in med två 17 åringar och krävs fakeleg isåfall? Och till sist: Brukar promoters acceptera ett gäng med 2 minderåriga?

Skulle vara så otroligt snällt av dig att svara på våra funderingar, för vi vill ju att denna resa ska bli så rolig som möjligt!

Svar: Hej tjejer! Det kan gå men tyvärr så har klubbarna skärpt reglerna alldeles nyligen inför säsongen. För att det ska funka måste ni ha en promoter troligtvis. Hör av er till Carlos eller Henry när ni är där nere så kanske de kan hjälpa er. För er andra som är 18 så kan ni kolla in mina nattklubbsguider från London här och här, ni kommer ha det bäst! London har det roligaste utelivet jag någonsin upplevt <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna