Kaosartad morgon…

Vaknade upp av att en kackerlacka kröp på min arm så hoppade upp ur sängen, skrek hysteriskt och gjorde Molly så rädd att hon nästan bröt benet haha… Ja, herregud vilken morgon vi har haft…. Ni som följer mig på snapchat har säkert fått er ett gott skratt efter vad jag postat de senaste timmarna. Ni påstår att jag är kräsen när det kommer till hotell gällande mitt förra blogginlägg kan ju varsågoda få bo här när ni besöker Miami… Usch, det är inte okej med kackerlackor på ett hotell!!!!!!

Sen vill jag också bara säga att det är tråkigt att ni kommentarar att jag inte borde klaga och vise versa. Det är väl självklart att man blir besviken när man lagt pengar på ett hotell man tror ska vara riktigt nice och fint och så möts man av något helt annat? Det är väl inte konstigt? Sen överdrev jag lite, fine men nu har det ju gått för långt här med kackerlackorna… Haha. Har i varje fall tagit oss långt bort från kackerlackorna, packat och kollat igenom våra väskor och sitter just nu och äter frukost på ett café efter en löparrunda längs stranden och ska sedan BYTA hotell givetvis!! Har även krävt pengar och någon slags ersättning för detta. Vi hörs senare <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna