Documents33

Kan inte du göra ett inlägg med lite mer exakt på hur du tränar och äter just nu? Hur ser en vanlig Hanna-vecka ut när du är hemma??

Svar: Det finns på riktigt inga som helst rutiner i min vardag eftersom att jag far och flänger hela tiden och den ena veckan är helt olik den andra… Detta är något jag tycker är rätt jobbigt faktiskt när det under vissa månader bara blir för mycket eftersom att hälsan då tar stryk av det. Eftersom att sömnen blir mindre, det ofta är ett fullspäckat schema, man träffar mycket människor, äter mycket ute osv.

Det är svårt att hitta en bra balans mellan träning och kost när man är iväg så mycket som jag är men jag måste ändå säga att jag är rätt duktig på det ändå. Det krävs extremt dåligt utbud på restauranger om jag ska välja att gå till Max om vi säger så.

Men de veckorna när jag är hemma så brukar jag försöka ge mig ut och springa 3-4 gånger i veckan och då kanske jag springer 7-8 km. Jag försöker även promenera mycket och det försöker jag även göra när jag är iväg hemifrån eftersom att det är så enkelt att bara ta med sig ett par träningsskor. Mitt svar kanske låter otroligt luddigt men jag har inga rutiner och är förkyld otroligt ofta så jag försöker träna så ofta som kroppen tillåter egentligen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna