DSC_9725_Fotor

DSC_9729_Fotor

Bjöd över Catja på en mysig sommar-middag ikväll eftersom att det var så fint väder och vi inte hunnit ses på så himla länge (bortsett ifrån i fredags på min systers student). Mamma och jag gjorde i ordning en sommarsallad med jordgubbar och melon, guacamole med chips och så hade vi lite rostbiff och kyckling kvar ifrån helgen.

DSC_9735_Fotor

Sen styrde jag om blombuketterna ifrån studenten lite genom att plocka in lite rött och plötsligt så blev det lite mer somriga och inte så student-iga. Hade iofs passat bra med endast gula och blå ikväll eftersom att Sverigematchen stod på i bakgrunden.

DSC_9756_Fotor

Hur snygga solisar hade inte Catja på sig idag?

Hon hade beställt dem ifrån något som hette Wish för endast 40kr.

Senast överförda6

Maten blev så god, fräsch och somrig.

DSC_9739_Fotor

DSC_9759_Fotor

Vi pratade sommarplaner, vikten i att man måste göra sig av med vänner som bara tar och inte ger någonting tillbaka, att jag behöver en förändring i min vardag och hur lägenhetsletandet går i Stockholm.

Senast överförda3

Så mysigt att äntligen få sätta sig ner och catcha upp lite med Catja. Det var på tok för länge sedan vilket är helt sjukt eftersom att vi bor så nära varandra tillskillnad mot för hur långt det är till de flesta av mina andra vänner numera.

DSC_9753_Fotor

Nästa inlägg som kommer upp kommer vara del 2 ifrån Summerburst!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna