DSC_4448_Fotor_Fotor

// Orange rött set Ivy Revel / Solglasögon Lindex / Skor Ivy Revel / Väska Chanel //

Hej!!! Håller på med bokföring här hemma men nu ska jag ta en lunchpaus… Det är så mycket mer jobb bakom bloggen än vad många tror, har suttit med det här hela morgonen för att kunna ta ”semester” med gott samvete (om jag nu någonsin har semester egentligen….). Kommer ju självklart att blogga som vanligt ifrån Malta, Ibiza och Italien.

Senast överförda44

Har fortfarande massor med bilder ifrån Paris så här är en outfit som jag hade en av dagarna.

DSC_4543_Fotor_Fotor

Håller på och packar för fullt också  och har även internetshoppat lite toppar och dylikt då jag insåg igår att jag knappt äger några ljusa toppar överhuvudtaget i min garderob. Hur sjukt är inte det? Tror jag köpte 5 stycken nu!

DSC_4500_Fotor_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna