inspelning av musikvideon

Dagen med D är kommen…….

Låt mig presentera min, Molly och Margauxs låt ”Beautiful Life”!!!!!!!! Jaaaaaaaaa, vi har alltså gjort en låt och ni kommer älska den. Lyssnar gör ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

OBS! Funkar ej länken sök på ”beautiful life” med Inspire på Spotify!!!!

dsc_4538-2

Hur gick då det här till?

För ca 4 månader sedan fick jag ett samtal som lät ungefär såhär: ”Tja Hanna, kan du sjunga? Jag vill sätta ihop en musikgrupp med dig och två andra bloggprofiler”. Chockad och nyfiken la jag på luren med tusen ouppklarade frågetecken i huvudet. Jag? En låt? En musikgrupp? Har ni ringt rätt person?
Några veckor senare hakade Thomas Gson på projektet, Molly och Margaux blev de andra två medlemmarna, Gson skrev en kick-ass låt till oss och så fick vi spela in den i samma studio som Britney Spears en gång spelat in en av hennes storslagna hits.

Nervositeten över vad ni nu kommer tycka är inte nådig! Men jag vågar ändå säga att jag tror att ni faktiskt kommer digga detta för det lyser igenom i både låten och videon om hur roligt vi har haft på den här resan. Det här är en av de roligaste och mest oförutsägbara sakerna jag någonsin gjort.

inspelning av musikvideon 2

När jag var liten så drömde jag faktiskt om att bli artist. Jag kom på egna låtar som jag brukade framföra på en bänk uppe i sommarstället i Hälsingland framför släkten. Jag ställde alltid upp i ”Små Stjärnorna” på fritids, älskade att sjunga Elvis ”Love Me Tender” på karaoke och hade A-teens och Spice Girls som mina absolut största idoler. När jag sedan började på högstadiet så sjöng jag några gånger på skolavslutningen i kyrkan och i slutet av 9an fick jag till och med stipendium i musik, hur sjukt det än låter haha…

Tack mamma och pappa för att ni pushade mig till att gå utanför min comfort zone för annars hade jag inte stått här idag med en låt, med en musikvideo och med ett kontrakt hos Universal!!!! (Samma skivbolag som Justin ligger på ;))

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna