Senast överförda99

Detta inlägget är ett samarbete med NA-KD och innehåller adlinks

Jag älskar pyjamastrenden, inte bara för att den är sjukt snygg utan också för att den är så himla bekväm. Tycker den ser rätt lyxig och exklusiv ut också vilket alltid är härligt. Här nedan har jag tagit fram två favoritplagg i garderoben just nu när det kommer till den här trenden. Jag har båda plaggen och gillar dem supermycket.

Senast överförda97

Vit blazer här (klick!) – Gammelrosa kavaj här (klick!)

Just nu har jag även ett supererbjudande på min Snapchat där ni får 20 % rabatt på allt ifrån NA-KD genom att ange ”Friberg20”. In och kika på min Snapchat för att se plaggen jag har handlat ifrån NA-KD för lite inspiration. Jag heter @hannafribergs på snap!

Senast överförda98

Här bär ju Olivia Palermo en nästan identisk kavaj som jag länkat till ovan. Med andra ord, go get it right away!!! Jag ska faktiskt matcha min till vita byxor någon dag. Det är riktigt fräscht.

ae23514376512b643953310e0305f228

På tal om något helt annat så är detta gucci-skärpet så fint <3

Senast överförda100

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna