DSC_4796

DSC_4769

Idag efter en heldag på stan på diverse luncher, events och ärenden så köpte jag med mig lite göttigt hemifrån Hemköp för att göra det lite mysigt när Anna kom hem ifrån jobbet. Så facetimade med Olivia i matbutiken samtidigt då hon känt Anna så mycket längre än jag för att reda ut vilken sorts mörk choklad och hommus som är Annas favoriter…

DSC_4756

Älskar plockmat! Så trevligt sätt att umgås genom att äta det så när Anna kom la vi ifrån oss telefonerna, stängde av tv:n och bara pratade om våra respektive dagar. Jag berättade om mitt super spännande möte jag hade i flera timmar här på eftermiddagen och Anna pratade om hennes nya jobb på H&M.

DSC_4801

Sen satte vi oss på golvet, fortsatte konversationen och såg självklart premiären av Wahlgrens Värld. Det är ju lite extra roligt att titta på eftersom att jag känner Bianca lite. Hon e så jäkla härlig!!

DSC_4814

En supermysig torsdag mitt i veckan helt enkelt. Tror det är jätteviktigt och bra att göra det lite extra mysigt för sig ibland. Vi behöver leva, njuta och koppla av mycket oftare än vad vi faktiskt gör idag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna