DSC_5958

DSC_5944

Igår efter min lilla lunchdejt med Caroline på Strandvägen 1 så mötte jag upp Anna för en kaffe på Snickarbacken 7 som är hennes och mitt favorit-mysställe här i Stockholm just nu. Eftersom att vi båda är nyinflyttade så håller vi ju på och vidgar våra vyer och testar massa olika restauranger och caféer. Men detta är helt klart favvon so far.

DSC_5938

Deras tonfiskmacka är to die for (Anna beställer alltid den), jag vill slå ett slag för sopporna också dock för de är också alltid jättebra. De gör även väldigt goda cappuccinos.

Vi skrattade åt att det alltid gått åt helvete varje gång jag har tagit intiativ med killar… Letade cocktailklänningar åt Anna och försökte komma fram till varför det finns vissa människor man har svårt för genom att endast följa dem på Snapchat.

IMG_5511

Sen kom Molly hem till mig och så snörade vi på oss våra snabbaste skor och promenerade Djurgårdsvarvet. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, ni måste ge er ut dit GENAST innan färgerna och löven ramlar av. Det är så idylliskt och vackert där ute nu.

DSC_6072

DSC_6077

Sen gick vi förbi min närmsta matbutik, handlade lite grönsaker, köttfärs och taco-tillbehör och gjorde en klassisk fredags-tacos! Vi brukade alltid äta tacos på fredagar när jag var yngre och inte på söndagar som jag oftast gör idag.

DSC_6061

Vad har ni i eran tacos? 

Jag har rödlök, tomat, gurka, hemmagjord guacamole, salsa, creme fraiche, majs och krossade nacho-chips med ost smak. Det absolut bästa jag vet är ju att doppa nacho chipsen med ost smak i crème fraiche. Det är för gott för ens egna bästa och jag är ju verkligen en ”chipstjej”. Föredrar chips framför godis alla dagar i veckan.

DSC_6089

Proppmätta och belåtna så förflyttade vi sedan oss till soffan för att bränna av två avsnitt av det svenska Bachelor. Hade mysigaste och lugnaste fredagskvällen och sedan somnade jag gott, trots att det var första natten i min nya lägenhet som jag sov själv. Anna har ju flyttat ut nu men eftersom att den här lägenheten är så öppen och så hemtrevlig så känner jag ju redan nu att det här kommer gå hur bra som helst och som inte det vore tillräckligt så har jag ju faktiskt varit själv i TRE FKN ÅR haha…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna