7563bdda1a228380b64385170f1c6cd7

Sorry darlings, men jag har på riktigt suttit instängd i lägenheten sedan igår och bara jobbat, jobbat och jobbat på ett stort projekt som jag kommer kunna berätta mer om nästa år. På det håller jag även på med en svingrym julkalender till er i december samt håller på och styr och ställer med saker inför Island och L.A. Hoppas ni inte blir sura på mig men jag behöver verkligen lägga allt fokus på det här hemliga projektet just nu. Var inte beredd på att min deadline skulle komma så plötsligt..

Hoppas allt är bra med er vilket fall. Tror det kommer bli mycket jobb här i december-månad också så funderar på att unna mig en lång semester till något solsäkert ställe i Januari för att gratulera mig själv till hårt arbete, för att jobba hårt är precis vad jag kommer göra nu fram till julafton. Om allt går som det ska når jag mina ekonomiska mål också (!!!) trots att jag både helt oplanerat bokade L.A och köpte en väska. Håll tummarna och ta hand om er. Man kan om man vill <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna