Fredagen spenderades som känt nere i Malmö. Vi hade 600 stycken tandkrämer och de delades ut på endast 20 minuter (!!!) Var i chock haha. Det var helt galet och jag är så ledsen för att ni som kom senare inte fick chansen att säga hej och träffa oss.. Och till er som kom fram och sa hej och frågade hur jag mådde osv, tack! Ni är så söta och det är så roligt att få ett ansikte på er som läser bloggen.

Då jag kom hem sent i fredags så tog jag lite sovmorgon (OBS! Sovmorgon för mig = gå upp 8.30 hehe). Duschade för första gången på två veckor, plockade undan lite i lägenheten och sen kom Linnea ända ifrån Norrköping för att hänga med mig. Vi började dagen med att gå och köpa färska blommor och frukost i Fältöversten.

Var tvungna att ge oss ut i solen efter frukosten eftersom vädret var helt fantastiskt och hela Stockholm bara andades vår. Varje uteservering var fullsatt och varenda människa man mötte verkade vara på så bra humör. Alla var så våriga och snygga också! Även vi tycker jag 😉

Köpte med oss en varsin kaffe ifrån Espresso House och tog den lilla Djurgårdsrundan. Det var så härligt i solen och jag hade klätt mig alldeles för varmt..

Sen svängde vi förbi Djurgårdsbrunn för att gå på toa samtidigt som vi önskade att vi hade tid att sätta oss och ta ett glas på uteserveringen där men hade ju beställt hem sushi ifrån Uber Eats som blev klar alldeles för tidig än vad vi hade tänkt oss….

Vilket slutade med att Linnea fick springa sista biten då stackars Uber Eats chauffören stått och väntat utanför min port i hela 15 minuter. Såhär såg det ut när hon satt och väntade utanför porten på mig som kom stapplandes 10 minuter senare.

Tur att det var värt löparrundan för Lenne då sushin levde upp till förväntningarna!!!

Likaså de chokladdoppade popcornen som Linnea introducerade mig för. Gud, jag har en stark känsla av att jag precis skapat mig en ny craving. De var så sinnessjukt goda. 

Sen gjorde vi oss fina och promenerade bort till Un Poco där jag hade bokat bord på deras backficka för en mysig liten middag. Det kändes som att det var hundra år sedan jag gjorde mig fin så det var lite extra roligt att fixa sig igår. 

Vi började med en pizzette med tonfisk och tryffelolja som var fantastisk!!!

Därefter åt vi deras tryffel makaronilåda.. Mmmmm..

Och till sist men inte minst så blev det en friterad Oreo. Allt var såååå smaskigt. I’ll be back! Får testa stora matsalen nästa gången. Har faktiskt aldrig ätit där tidigare.

Det blev söndag och en utflyktssugen Anna ringde och frågade om vi ville åka ut till Ulriksdahls Växthus för lunch. Jag som verkligen vill bli bättre på att utforska Stockholm och inte bara hänga i min lilla bubbla här på Östermalm tackade genast ja och en halvtimme senare satt vi på tunnelbanan påväg ut till Bergshamra.

Tanken var att vi skulle promenera ifrån Bergshamra men när vi insåg att det skulle ta oss minst en halvtimme så slopade vi den idéen eftersom att jag kände mig väldigt öm i bysten idag. Försökte istället hitta en buss som gick dit men det gick inte heller så bra men efter lite om och men hittade vi äntligen dit (bokade en Uber)…

Det var så mysigt där ute med alla växter och blommor som man kunde plocka själv. Ville bara vara kvar där hela dagen. Älskar verkligen sådana här små smultronställen som man annars inte åker till. Borde införa en utflyktsaktivitet varje söndag tycker jag.

Mina ladies <3

Det fanns lite olika buffémåltider att välja på, jag tog en asiatisk gryta och Anna beställde en blomkålssoppa som var to die for. Fruktbrödet var också jättesmarrigt. Salladsdressingen likaså. Så gott med lite riktig husmanskost.

Ja, ni ser ju hur taggad och glad jag såg ut.. Hehe..

 Resten av eftermiddagen och kvällen har jag förberett för mitt kostschema

Och så unnade jag mig mina chokladbollar en sista gång framför det näst sista avsnittet av ”Innan vi dör”. Åh herregud vad spännande det slutade alltså!!!! Såg ni? Jag fattar ingenting!!! Orkar inte vänta till nästa söndag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna