Har promenerat runt i Berlin hela långa dagen så nu är benen aningen trötta. Jag är ju också lite halv slö eftersom att jag upplever att jag har så dåligt med energi sedan operationen plus att jag precis var sjuk, men det var precis så att jag klarade det idag. Hade inte kunnat gå ett steg längre haha. Vilket fall så gick vi förbi en mysig stor utomhus servering på vägen hem i eftermiddags där det satt hur mycket folk som helst ute och drack öl så då bestämde vi oss för att också sätta oss där.

När jag skulle beställa ett glas vatten till mig själv blev bartendern alldeles förbryllad ”WATER, on a friday? You’re crazy mam”. Smakade lite ifrån mammas prosecco tho hihi och sen åt smaskade jag i mig lite nötter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna