Ni är många som frågar om mina Spotify-listor så tänkte att jag kunde länka mina favoriter. Har Hue många som helst men dessa är dem jag lyssnar på mest. Hoppas ni gillar dem!

2017 – En salig mix av låtar jag lyssnar mycket på just nu. Här finns allt möjligt och många låtar som ligger här finns även på de andra listorna jag kommer tipsa er om.

Rödvin – tanken är att man ska lyssna på den här listan när man dricker rödvin med en kompis eller två, men jag behöver jobba på den lite. Den är väldigt skön och lugn, tänk er lite Robyn’s Oh ooooh ooooh oooo baby och Swim Good med Frank Ocean.

My kind of house – sådant jag vill lyssna på, på Summerburst. Här finns mina absoluta favorit ”commercial house låtar”. Som typ Martin Garrix, Erik Prydz, Tiesto, Alesso, Avicii osv.

SHAKE THAT ASS – bäääääästa listan! Bra hiphop rnb. Detta är den perfekta ”vi ska ut”/ party listan. Eller jag lyssnar typ på den hela tiden egentligen. MÅSTE UPPLEVAS hehe… Det bästa av Rihanna, Drake, Kanye West, Future, Fetty Wap m.m

Hot af – träningslistan som är perfekt för löpning tycker jag! Eller när man tränar mer flås på gymmet kanske. Ut och träna med er och lyssna på denna listan så kommer ni inte kunna göra annat än att ge järnet!

Seduce me with some soul – Lite sexigare, lugnare rnb.

Midsommar – sommarfester, midsommarfirandet eller när man bara känner för lita gamla godingar!

När jag känner för att gråta – Älskar denna listan, så härlig att lyssna på när man bara vill koppla av och vara. Tänd lite ljus, ta hand om dig själv och ät lite mörk choklad och lyssna på den här listan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna