Inlägg innehåller adlinks 

Byxor här (klick!) / Jacka Berksha (finns liknande här) / Top här (klick!)

Idag har jag haft på mig den här härliga outfiten. Och som ni kanske ser så är byxorna ifrån min kollektion, fast dessa är i den nya mörkare färgen, pink terracotta. Tyckte de passade så bra till leo skjortan så det fick bli dem idag.

Lite brun/ beige liksom.

Älskar verkligen jackan också, den är liksom både cool och lite gullig på samma gång. Är ju lite utav besatt av den här vinter biker modellen to be honest. Har två i svart, en i brun, en i ljusrosa och en i rött haha.

Kommer snart en massa bilder ifrån Andreas lanseringslunch också! Det var så mysigt. Jag älskar att typ alla i branschen också är mina nära vänner. Det är så härligt för då blir det verkligen både jobb/ event och kompishäng kombinerat och för en effektiv-skadad människa som mig finns det väl inget bättre.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna