Har på mig Hannalicious for NA-KD first collection

Då ni verkade gilla mina podcasttips sist så tänkte jag idag ge er tips på några specifika avsnitt som jag lyssnat på och ÄLSKAT så att ni lätt kan hitta mina favoriter. Så här har ni några utav mina favoritavsnitt.

  1. Spöktimmen – Konspirationsteorier (del 1) i det här avsnittet pratar de mestadels om 11e september och det är så mycket som har hänt den dagen som jag inte hade någon som helst aning om. Jätteskumma telefonsamtal som passagerare på ett av planen ringt, två flygkraschar som inte det finns några spår utav, att det var tre torn som kollapsade och hur det även skett explosioner i varje torn m.m. Ni måste lyssna på detta!
  2. Rebecca Stella Podcast – Det där om när man inte vill leva längre jag grät så mycket när jag lyssnade på det här avsnittet. Det handlar till största del om Rebeccas bästis Vanessas pappa som valde att ta livet av sig. Så fint och så starkt avsnitt. LYSSNA!!
  3. Spår – Karlamarksmordet två äldre bröder attackeras hemma i deras stuga utanför Piteå, den ena brodern slås brutalt ihjäl. När polisen börjar utreda dyker uppgifter om mystiska försäljare upp. Vilka är männen? Hur rika var bröderna? Sitter rätt person inne för mordet? Detta är en längre podd-serie på ca 5 avsnitt och sen tillkommer även uppdateringar om hur det går för mannen som sitter inne för mordet, då han beviljas resning osv. Superspännande!
  4. Spöktimmen – Stalkers måste även tipsa er om avsnittet Stalkers som Spöktimmen producerat. Riktigt bra och riktigt spännande.

Har inte ni några tips ni kan dela med er av på specifika podcasttips eller podcastavsnitt som ni gillat extra mycket? Det vore jättekul för både mig och alla andra som läser bloggen att ta del av. Kul om hela kommentarsfältet bara fylls av en massa bra podcastavsnitt som man kan lyssna på nu under julledigheten om man behöver komma bort lite.

HIT ME!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna