Medan jag sitter på flyget påväg hem till Sverige igen för att fira jul med släkt och familj uppe i Hälsingland så bjussar jag på ett sista gäng Florida pics. Fasen, jag är så stolt över mig själv och mina kollektioner jag har gjort. Titta bara på den här blå tunikan, hur fin är den inte? Tänk att det är jag som har designat den. Inte illa pinkat alltså 😉

Baddräkten älskar jag också men som jag sa i ett tidigare inlägg så finns den inte kvar längre då jag köpte den i somras. Men vem vet den kanske dyker upp i någon bloppis någon dag när jag tröttnat på den (om man kan sälja en använd baddräkt?) I don’t know.

Ser vilket fall fram emot att komma hem igen, till lägenheten och till julafton. Det känns så mysigt att vi ska åka upp till mormor och morfar och farmor och farfar och fira i år igen. För då känns det liksom extra juligt och vad jag hörde senast så låg det snö på marken också, wiieeeee! Nä, nu ska jag sluta babbla. Vi hörs på svensk mark igen eller på mellanlandningen i Oslo.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna