Inlägg innehåller adlinks 

Beach cover up here (click!) / Sandals here (click!) / Beach-bag Primark

Sista kvällen i Marbella har spenderats på terassen i lägenheten vi hyr. Och jag vill faktiskt passa på att rekommendera det här lägenhetskomplexet till er då jag tycker att det är ett bra, fräscht och centralt ställe för en bra peng. Inte fancy men jättebra valuta för pengarna.  Det heter Aloha Gardens och ligger i Nueva Andalucia, du går ner till stranden och Puerto Banús på 20-25 min och så finns det matbutiker och restauranger med gångavstånd. Restaurangen Mosh ligger exempelvis precis här.

Bra och nära om man vill motionera i bergen också. Vi har ju sprungit där nästan varje morgon så det är ju också nice. Jag föredrar verkligen när det är nära till allt, precis så som jag har det hemma i Stockholm också egentligen. Nära till natur, nära till butiker och nära till området/ restaurangerna och ställena där man oftast hänger.

Hoppas ni gillade tipset! Vi har bott här två gånger vi har varit här nu och hyrt lägenhet i komplexet och har trivts superbra. Det är så skönt att ha en egen lägenhet också för den delen så att man kan laga mat hemma.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna