Inlägget är i samarbete med Chimi Eyewear

Hej finisar!

Har precis ingått i ett längre ambassadörsskap tillsammans med solglasögonmärket Chimi vilket känns superroligt – är ju som ni vet lite utav ett solglasögonfreak. Älskar solbrillor och har alltid gjort. Minns för flera år sedan hur det här med solbrillor nästan blev lite utav min grej och att jag typ bara visade bilder på mig när jag hade det på mig. Kommer ni också ihåg det?

Men åter till Chimi.. Känner ni till märket? Deras kvalité är fantastisk och det är knappt så att man kan använda några andra brillor när man väl testat deras. I det här inlägget så bär jag modellen 005 och det är min absoluta favoritmodell (då den är den största hehe). Ni hittar de peachfärgade jag bär här (klick!) och de svarta jag bär längre ner här (klick!). Men om ni inte gillar just denna stylen så finns det 5st till modeller och de alla kommer i 10st olika färger också vilket är nice. Så det finns verkligen något för alla.

Priset är i vanliga fall 899kr men jag har fixat några rabattkoder åt er…

”HANNA10” ger er 10% på alla styles när du köper ett par.

”HANNA20” ger er 20% på alla styles när du köper 2 par eller mer.

OBS!!!!!

Fri frakt och kostnadsfritt att lämna tillbaka sina solglasögon om man inte tycker att de passar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna