Inlägg innehåller adlinks

Igår satt jag hemma och jobbade hela dagen tills klockan blev 15 då jag lovat att hjälpa Dani att fota ett samarbete, passade själv på att ta en liten Instagram bild som ni kan se ovan så ska publicera den snart. Skinnjackan som är i en as snygg senapsgul färg hittar ni här (klick!) och solisarna är ifrån YSL. Skorna är ifrån NA-KD men de är så himla gamla så tror ej de finns kvar dessvärre.

Från en location till en annan, blev upphämtad av Lojsan och så åkte vi snabbt och hämtade ut ett paket från Nelly till mig som jag var tvungen att ha inför festen vi skulle på eftersom att det var NLY man som styrde poolparty i Stockholms skärgård och jag ville ha på mig något från Nelly hehe. Väl framme blev det is kaffe för oss två tanter hela kvällen. Så himla gott att ha i is, cold brew kaffe (sockerfri och mer koffein än i vanlig kaffe) och havremjölk och göra en egen iskaffe. Ni måste testa.

Det var en as nice location och villa ute i skärgården som de hade styrt fest i as you can see.

Funderade lite själv på om man ska hyra detta till en fest jag ska ha snart.

Bytte som ni säkert förstod om i bilen och satte på mig den här linne-klänningen som ni hittar här (klick!)

…..som jag tycker är sååååå himla söt.

Gulliga Bianca och Tove var också där och sipprade på en varsin drink!

Det var en hel del influensers jag kände där, men också många jag varken vet vilka de är eller sett förut. Så det var en härlig mix! Det som var nice med just det här huset med var att det var så himla stora, öppna, sociala ytor så oavsett om man inte var på samma ställe så kändes det nästan som det eftersom att man såg vart alla var. Till skillnad mot andra hus i Stockholms skärgård jag varit på fest i.

Jag och Lojsan höll oss däremot mest borta vid hörnan där det serverades mat vi haha. Vi var så hungriga, eller ja, det är vi ju alltid…. Det var riktigt god mat. Det serverades ceviche i snäckskal och pulled pork tacos i tortilla-bröd. Riktigt nice.

Tack för en bra och mysig uppstyrd fest NLY MAN.

We love you!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna