Inlägg innehåller adlinks

Min helg började med poddinspelning av veckans avsnitt tillsammans med Dani. Det finns uppe nu och heter ”Petar influensers i maten?” Vi pratar om det, hur vi lärde känna varandra och så grillar vi varandra rejält…… Vill knappt lyssna på avsnittet själv haha… Beskrivningen i podcaster appen låter såhär…”Grillsäsongen är igång och i detta avsnitt blir frågorna som tjejerna tvingar varandra att svara på bara värre… När vet man att man är bästisar? Vems fru var det egentligen som Dani stalkade? Och vad blev Hannas straff? Ni vill inte missa det här.”

Lyssna HÄR (klick!)

Efter poddinspelningen hade jag fullt upp med jobb, jag hade några instastories och samarbeten som skulle göras så höll på med det så jag glömde helt av att ta några som helst bilder fram tills att jag bytte om till min Summerburst outfit för kvällen. Min jumpsuit som jag hade på mig är ifrån JFR och mina stövlar härifrån (klick!).

Gick på Summerburst med Klarna på fredagen så checkade in på Miss Clara Hotel och sen gick jag bort till sviten de hade hyrt över helgen för lite pre summerburst mingel. De hade styrt upp jättefint med massvis med rosa ballonger och en fotovägg etc.

Alltså hur glad blir man av dom här tjejerna?

Jag har ju redan pratat lite om fredagen men här är ännu en bild ifrån middagen på Asian Post Office. Jag älskar de små burgar slidersen och phad thaien med ägg, två favoriter på menyn!!! Ni måste äta det om ni besöker Asian Post någon gång.

Sen hade vi en pang kväll på Summerbust och Wall men det slutade ändå tidigt för jag mådde ju som sagt inte så jättebra i fredags. Men vet ni vad? Äntligen är mina magsmärtor över och jag kan äta igen. Alltså ingen är gladare än jag stor jag. Så sjukt att det höll i sig i så många dagar ändå?

I lördags var i varje fall uppe tidigt pigga och fräscha och åkte till Mister French.

För brunch med tjejerna!!! 

Det är så många som har frågat om min outfit. Tröjan är ifrån JFR, bh:n hittar ni här (klick!) – VÄRLDENS BÄSTA BH. Speciellt för er med större byst. Den sitter hur bra som helst. Shortsen är gamla och solisarna köpte jag i L.A.

Mister French är så nice på sommaren och för dagsfest och brunch. Om ni inte har varit där på dagsfest än måste ni dit nästa gång. De brukar köra varannan/ var tredje lördag. Så kolla upp när nästa är och gå dit! Bra musik, bra människor och bra service.

VI HADE SÅÅÅÅÅ KUL!

Och det var så många kompisar där, till och med några från Norrköping!

Låt mig presentera er för Nadia – hon är såååå rolig och skön och det finns på riktigt typ ingen som sprider så härlig och positiv energi som henne. Man blir verkligen alltid glad av henne. Singel är hon också!!!

Här är typ hela gänget som vi var!

Efter dagsfesten åkte vi hem, svirade om och mötte upp gänget vi skulle på SB med och så hade vi livets kväll. Musiken på Summerburst var dock riktigt dålig i lördags förutom Axwell och Ingrossos set som var huuuuuur bra som helst. Jag har ju typ inte gillat dem tidigare men jag tar tillbaka det nu haha.

I söndags så blev det picknick i solen med Anna och Ninni.

Det var såååå mys och alltid när jag träffat Ninnis hund Phoebe så blir jag så sugen på att skaffa hund jag också.

Hon är verkligen så himla gosig.

Min as fina skjortklänning hittar ni här (klick!) och min jättefina strandväska är ifrån Indiska.

Lagom tills det började bli molnigt och regnet började hänga i luften så gick vi hem till Ninni och kollade på serien ”The Rain” som Dani tipsar om i podden. Vi sträckkollade på 4 avsnitt och jag måste fortsätta ikväll för den var så bra. Tips tips tips! Finns på Netflix.

Sen gjorde vi söndagstacos!!!!

Och spenderade resten av kvällen i soffan..

Och ja, det var min helg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna