Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Spara pengar

hej tjejer!

Jag vill börja spara pengar långsiktigt men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga på att på bästa sätt göra detta, har varken tid eller ork att sätta mig in i fonder och allt vad det heter, hjälp!?

/ tullyayik

7 svar

  1. Åh – bästa är att spara via Fundler. Är så smidig o smart app, o låga avgifter. Bara välja risknivå, fylla i lön mm första gången – sen handlar en fondrobot automatiskt. Kul att man kan se ökning direkt i app samt välja bild mm. Blir lite roligare!!!! :)))

  2. Hej! Jag kan tipsa dig att skaffa konto på Avanza och spara i Avanza Auto! Den sköter fondsparande åt dig! Sen vill jag tipsa om instagram konto som förklarar om aktier o investeringar! Tex Frökeninvestera, Kapitalmamman, Oscar Fagler.

    Lycka till!

  3. Hej vännen!

    Jag skulle rekommendera dig att fråga efter en ekonomisk genomgång/rådgivning på den banken du har idag. Många vet inte att banker erbjuder denna sortens hjälp.
    Där kan de hjälpa dig att gå igenom dina inkomster och utgifter och sedan lägga upp ett sparande som passar dig efter din riksvilja och önskar spartid. Både på konto och i fonder, eller båda.
    Man kan fixa så det sparas automatisk varje månad direkt när du får din lön och du behöver inte tänka på något själv!
    Jag jobbar som rådgivare på en sparbank och hjälper våra kunder med detta dagligen. Superkul!!

  4. Jag hade först gjort en budget så att du vet vad du lägger dina pengar på. Inkomst, utgifter och sparande för att se att budgeten går ihop. Sen hade jag börjat med att spara ihop en buffert som ska vara 2-3 månadslöner. Nästa steg därefter är att spara i antingen värdepapper om man vill det eller bara på ett sparkonto. Om du behöver pengarna inom 5 år rekommenderas inte att spara i fonder och aktier utan där behövs en längre spartid än 5 år för att få en bättre avkastning.

  5. Lägg in i ett sparkonto så att du automatiskt överför ca 10000-5000 per månad eller hur mycket du vill spara! Det sker på automatik och du kan hämta ut pengar där om det någon gång blir kris! Kolla med din bank dom fixar det åt dig helt gratis!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna