Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Ny på jobbet, känner mig utanför

Jag har precis börjat på ett nytt jobb, trivs än så länge väldigt bra med själva jobbet, arbetsuppgifterna känns roliga och utmanande och själva bolaget jag jobbar för är stort och det har alltid varit en dröm att få jobba där. Jag har dock ett problem, jag trivs inte riktigt med de personer jag började med. Det är jag och fyra andra som samtidigt började som nya, och det är i den gruppen jag känner mig utanför. Alla andra nya kollegor jag träffat tycker jag om, alla är väldigt välkomnande och hjälpsamma, men det känns helt annat när jag är med de andra nya. De verkar ha funnit varandra, de är glada mot varandra när vi möts på morgonen men mot mig känns det som dom är annorlunda, inte alls samma energi och glädje, jag känner mig bara så utanför?? Har verkligen försökt vara trevlig, rolig, ställt frågor till alla och verkligen varit genuint intresserad, för allt jag vill är ju att trivas på mitt nya jobb och med mina kollegor! Men det är aldrig någon som frågar mig något eller ens är intresserad av mig.. Detta gör att jag går och tänker på detta och grubblar. Jag känner dels att jag bara ska låta det vara såhär, för jag tänker ju inte ändra på mig själv för att dom ska tycka om mig? Samtidigt tänker jag att jag borde göra si eller så, för jag vill ju verkligen att dom ska tycka om mig. Hur ska jag tänka/göra??

/ mickis

5 svar

  1. Var i samma sits på mitt jobb. Sen kom det in en nu tjej som jag tyckte om och hon gillade mig men inte mina kollegor. Man märker ju sånt. Hon är aldrig på kontoret typ så vi träffas sällan. Men det räckte ändå en del. Att veta att det inte är fel på mig. Den personen som jag tyckte var rimligt och snäll gillade mig, men inte dem andra som är osköna. Såhär, om du har personer på ditt jobb som får dig att inte trivas så gör de fel. Man ska alltid vara trevlig mot alla, speciellt på sitt jobb. Så tänk såhär. Det är inget fel på dig. Du är fantastiskt som du är. Det är dem det är fel på. Äg att du är du och sluta försök lägg energi på att folk ska gilla dig. Tillslut kommer dem inse att de vill hänga med dig. Troligtvis är dem avundsjuka. På mitt förra jobb hatade en tjej mig och allt var pga avundsjuka. Vi blev sen vänner och hon tycker verkligen om mig idag. Tar det knte slut på månader så tycker jag du ska prata med någon på jobbet om hur du känner. You go girl❤️

  2. Fina du, jag tror det kommer komma med tiden. Det tar ändå ett tag att lära känna någon annan. Jag tänker att du kanske kan föreslå att ni ska ta en aw eller göra något efter jobbet? De kanske tänker samma sak om dig? Att du inte är speciellt intresserad av dem. Jag kan ha väldigt svårt för nya människor, att liksom komma dem nära om inte de kastar sig över mig. Träffar jag en ganska introvert person så krävs det en hel del tid innan jag känner mig bekväm med honom/henne och jag kan tänka mig att många av mina klasskompisar som jag hade nu när jag pluggade en kurs på IHM tänkte så om mig, att jag liksom inte var speciellt intresserad av dem men i själva verket så var jag bara lite tillbakadragen och ”blyg” för att de inte riktigt pratade med mig heller. Så jag tror på att ge det tid eller ta saken i egna händer och planera in något kul med kollegorna. Det kommer gå galant!

    1. Åh tack fina du, det värmer verkligen att du tar dig tiden att svara!! <3 Vissa kan nog uppfatta mig som blyg och det kan ofta bli lite "stelt" också i jobbsammanhang.. Men som du säger, det tar ju ett tag att lära känna varandra, så jag hoppas det blir bättre med tiden! <3

  3. Du har redan fått två såå fina svar ser jag men måste säga att du är inte ensam. Det kunde varit jag som skrev exakt den texten 😳 På mitt förra jobb var det precis som du skriver. Ingen frågade mig tillbaka hur jag mådde eller ställde frågor till mig trots att jag visade mkt intresse och ställde frågor om dom. Förstår inte varför vissa tjejer beter sig så?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna