Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Spådam/Medium i Stockholm?

Jag har länge velat gå till en medial rådgivare, men känner ingen som kan rekommendera ett äkta medium i Stockholm (och vill helst slippa att vara “försökskanin” och eventuellt utsättas för bluffare).

Dela gärna era tips till seriösa medium/spådamer inom Stockholm och din historia om besöket! 🔮✨

/ Elise

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Avin
Avin
10 months ago

Hej!
Jag känner till ett jätteduktigt medium med över 20 års erfarenhet. Hon håller även kurser i tarot samt kurser i medial utveckling m.m.
Jag har spått mig hos henne och även tagit en del kurser, kan varmt rekommendera detta! Inga konstigheter eller flum❤
Hon finns på Karlaplan – Östermalm,
Ann Cisse
0707 26 69 79

Iris k
Iris k
9 months ago
Reply to  Avin

hur mycket kostar det?

Avin
Avin
7 months ago
Reply to  Iris k

Hon brukar ta 800kr för ca 45min, men det är det verkligen värt! 🙂

Hanna Friberg
Admin
Hanna Friberg
10 months ago

Charlotte Lindh (man ringer på telefon)!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna