Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Hur vet man om han är intresserad?

Tjejer – I need your help!

Jag träffade en kille våren 2020, det sa klick mellan oss och vi hade en underbar tid tillsammans – sen kom Corona. Jag var tvungen att åka hem till Sverige (bor i New York) och vi sa hejdå väldigt abrupt. Jag hörde av mig till honom när jag kom tillbaka under hösten, men han sa att han kände att det nog bara var vänskap mellan oss. Det var i September och vi har inte hörts sen dess, knappt en like på Instagram – fram tills nu. Han har nu börjat likea och reagera på mina stories. Vad betyder det här? Är han intresserad eller bara snäll? Jag kan fortfararnde inte sluta tänka på honom för det vi hade och det jag kände med honom var på riktigt, något jag aldrig har känt tidigare.

Girls, hur gör jag nu? <3

 

/ cajsaa

9 svar

  1. Åh, det där har vi väl alla hamnat i… Det är en svår fråga att svara på, uppenbart vill han ha din uppmärksamhet och du fångar hans men jag tycker ändå du ska låta honom få ta ett större steg än så om han är intresserad av något mer igen. Du hörde av dig senast och han var då tydlig, om han ändrat åsikt är det hans ansvar att höra av sig, tycker jag. Kanske vet han inte själv var han står just nu, men vill han ha dig igen får han vara tydlig med det. 🤍

  2. Eftersom han var tydlig med dig då, ska du vara tydlig nu. Fråga exakt varför han hör av sig? Är det som en vän eller att han vill något mer? (Vill han fortfarande vara din vän är det väldigt konstigt att han inte hört av sig tidigare, säg det till honom i så fall). Du har inget att förlora och han är skyldig dig att vara ärlig. Lycka till:)

  3. Han kanske var i en stressig period i höstas och inte hade tid för något seriöst och tyckte det var en bra ursäkt att han ville ha en vänskapligrelation istället!! Han kanske har insett att du gav han glädje och var speciell och nu har funderat och kommit fram till att han vill börja umgås igen eller så… men vem vet killar är svåra att tyda. Hoppas de löser sig<33

  4. Alltså jag sitter typ i samma sits som dig, minus det med att vi träffats och pratat. Men jag får typ samma uppmärksamhet som dig, via instagram och han reagerar på storys. Lägger till mig som vän på fb, men han skriver aldrig något. Alltid jag som hållit igång våra ”samtal” via chatten. Men jag har nu slutat med det, känner såhär: är de intresserad får de fan visa det på riktigt. Inte gå och smyggilla saker. Och som de nämnt tidigare, så vill de nog ha vår uppmärksamhet. Men riktiga ”män” enligt min åsikt, bör våga ta ett större steg än att gilla saker på socialamedier.

    Summa sumarum: ligg lågt, var oberörd (även om det spritter i hela kroppen när de likar något) är han intresserad så kommer han. Annars är han helt enkelt inte värd det.
    Lycka till! ❤️

  5. Hej, jag är absolut inte rätt person för att svara på ditt dilemma, då jag aldrig varit i en relation, men jag kan försöka. Om jag eller en vän hade varit i din sits hade jag antagit att han endast vill vara vänner. Det var trots allt det han sa till dig förut. Såklart finns det en möjlighet att han vill ha dig tillbaka och faktiskt vill fortsätta på den rutten, men jag skulle valt att skydda mig själv och mitt hjärta och antagit att han bara vill vara vänner. Sen kan du såklart som någon skrivit här, fråga honom. Var kräsen med vilka du har i ditt liv. Ibland kommer folk tillbaka endast för att de är uttråkade, vilket kan leda till att du blir sårad i slutändan. Hoppas det inte blev ett för långt svar.

  6. Jag tolkar det som att han vill ha uppmärksamhet av någon form utav dig. Jag tycker dock inte du ska ge honom the satisfaction av att du ger den till honom igen bara för att han gillar några bilder osv. Han var tydlig med dig att han bara ville vara vänner och har han ändrat sig nu så får han man up och skriva det till dig! Tills dess, ligg lågt och kom ihåg att du är värd någon som ger dig allt sitt fokus ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna