Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Hur går vi vidare?

Tjo gäris!!

Jag gillar en kille som även gillar mig tillbaka. Han och jag har setts några gånger och vi har väldigt många gemensamma kompisar. Han har sagt att han gillar mig och jag har sagt samma sak. Men just nu känns det som att det står still, vi snackar nästan varje dag i telefon men jag känner att jag måste göra något som leder oss till någonting.
Jag vill verkligen något med honom men jag vet inte vad jag ska göra. Just nu, känner jag mig nästan lite rädd att det ska rinna ut i sanden och ingeting händer. Hjälp mig, vad ska jag göra som leder oss någon vart? Sen förstår jag också att det inte bara är jag som ska göra nått, utan han med.
❤️❤️

/ gardfalk

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna