Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Litar inte på vad min kille gör i sociala medier

Hej tjejer!

Jag behöver hjälp. Jag har varit tillsammans med min kille i 1,5 år och vi har det väldigt bra MEN jag har ett problem som äter upp mig inifrån och går ut över oss väldigt mycket. Jag litar inte på vad han gör i sociala medier. Jag litar till fullt på vad han gör i verkligen livet osv och jag vet ju att han endast vill vara med mig. Problemet började när jag i somras såg att han sökt på massa tjejer på instagram och även vart inne på en bild på en tjej i bikini. Efter detta vet jag inte vad som hänt med mig, men jag tänker det värsta så fort han går in på sin mobil. Och det handlar inte om att jag tror att han ska skriva till andra tjejer. Det handlar om att jag är rädd för att känna att jag inte duger eller är fin om han kollar in och medvetet söker på olika tjejer för att titta deras utseende. Jag förstår liksom inte varför man ska göra så? Det känns inte alls bra i magen och detta leder ofta till bråk då jag kan fråga vad han gör osv på sin mobil och att han ska visa. Såklart påfrestande för honom också, men jag vet inte vad jag ska göra. Som sagt äter det bokstavligen talat upp mig inifrån.. känner någon igen sig och har något bra tips??

/ a

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tessan
Tessan
10 days ago

Förstår hur du känner och det är inte fel! Kan tycka att han borde kunna visa dig vad han gör på sin telefon och inte bli irriterad eller arg (om jag fattar det rätt). Kan du inte lita på honom borde han motbevisa det för dig och få dig att känna dig säker på att det endast är dig han ser och inte kollar på en massa andra tjejer. Han måste kunna respektera hur du känner. Några direkta tips har jag tyvärr inte. Men tycker du ska vara tydlig med hur du känner över detta och se till att han förstår och respekterar dig❤️

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna