Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Ska jag göra slut eller vara kvar?

Hej på er fina ni!

Hör kommer ett lång inlägg… Hoppas att det är någon som vill lägga lite goda råd.

 

Jag har gått och grubblat på detta under ett bra tag och kände att nej nu behöver jag input och hjälp från andra. Jag är tillsammans med en supersnäll och världens mest omtänksamma kille sedan 2 år tillbaka. Började dejta killar för 3 år sedan snart, från att innan dess inte ha träffat någon alls… Första killen jag träffade klickade jag så himla bra med och vår jargong var så himla härlig, flörtig och sexig. Men, jag bröt upp efter ngn månad då jag inte kände mig redo och blev rädd (kanske också inte var 100 % rätt då jag drog mig undan). Sedan träffade jag min nuvarande kille ett tag senare, och vi klickade också så bra, han var så himla snäll och söt. Jag är kär i honom och vill gärna ha närhet men vår jargong är inte alls densamma som med min första kille vilket jag saknar. Vi har tappat vår ”passion” och det romantiska är borta, känns det som iaf för min egen del. Detta har blivit mer tydligt nu på senaste tiden och det gnager i mitt huvud. Jag har bott med honom sedan ett år tillbaka i en liten lägenhet, så jag tänker att det kanske är pga Corona eller att vi bor litet som gör jag stör mig på honom och för att livet i allmänhet är tråkigt… Vi har aldrig riktigt haft de där djupa konversationerna som jag önskar, eller den där flörtiga jargongen som gör att man känner sig åtråvärd och snygg. Vi har mest bara pussats och kramats och pratar om allmänna grejer som jobb och plugg etc. Jag känner nu att jag längtar ut och vill bo själv och upptäcka vem jag är och vad jag attraheras av. Men jag vill inte heller tappa bort något bra, eller att jag tror att gräset är grönare på andra sidan. Han är min bästa vän, jag bryr mig så himla mycket om honom och jag skrattar ofta med honom.

 

Vad tycker ni?

/ ebbba

2 svar

  1. Hej Ebba, det låter som en fantastiskt partner du har. Har du provat att prata med honom om detta? Att du vill ha mer romantik och passion, det något man måste jobba på. Den andra personen i förhållande kan inte läsa tankar, man måste våga säga hur man vill ha det. Kanske han oxå känner som du och då kan ni tillsammans lösa detta. Om ni har kärlek för varandra, kan ni få tillbaka den där gnistan, pirret i magen och dom ändlösa nätterna <3

  2. Jätteviktig sak att peka ut är att det finns en tydlig skillnad på lust och kärlek. Det som du beskriver med den första killen låter mer som att du kände på lust. Och den där nyfikenheten, spänningen och att det konstant känns flörtigt och sexigt minskar ALLTID med tiden i alla relationer där man lever ihop.
    Det kan mycket väl vara så att den romantiska biten för er kan ha tagit stryk, lätt hänt om man bor i en etta i en pandemi.

    Jag tycker att du bör prata med din partner om vad du önskar från honom, och att du ser vad du kan göra för dig själv och er för att det ska kännas bättre i vardagen.
    Det är också fullt möjligt att flytta och bo ensam, även om man är i ett förhållande. Man skriver reglerna själv i sitt förhållande, kan vara lätt att glömma då alla har sin bild av vad en relation är och bör vara. Man behöver inte ”settle down” och sluta göra alla galna grejer och känna på frihet bara för att man är i ett förhållande.
    Men du får känna av själv, känner hjärtat att det är right person wrong time efter försöken så är det ju så ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna