Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Värsta triangeldramat

Hej alla fina! Ni vet när ni träffar den finaste killen någonsin, som tar så bra hand om en och man har aldrig känt sig så älskad någonsin förr, killen som är perfekt för just dig. Och du har en väldigt nära kompis som inte känner glädje över ditt nyfunna fantastiska förhållande? kan inte fatta att de händer mig i detta nuet.

Jag är så otroligt sårad när kompisen berättar att hon har svårt att vara glad för min skull på grund av att hon känner att hon inte är prio 1 längre. Jag försöker så gott jag kan att balansera dessa två, men de är otroligt svårt och de känns som om jag inte räcker till. För vad jag än gör verkar jag inte vara nog för min kompis. Kanske ska nämna att jag är i ett distansförhållande med min pojkvän, träffar honom en gång var annan vecka eller var tredje vecka och spenderar max 3-4 dagar ihop. Keep in mind min kompis är den enda jag skriver med konstant, till och med mer än min pojkvän på vardagar. Min kompis ser ett problem med att jag inte svarar lika ofta när jag är med min pojkvän och får mig att må dåligt över detta.

Hon  har i princip ställt mig vid ett ultimatum där jag måste välja henne eller min pojkvän. Vilket jag känner att man inte ska behöva göra. Detta gör mig så sårad för jag har försökt så mycket med att hon ska vara glad och inte känna sig bortglömd. En till grej som stör mig är att hon inte känner min pojkvän och vill inte lära känna honom heller… Detta sårar mig speciellt mycket när jag själv har varit stöttande och känt genuin glädje för henne när hon dejtat nya killar och hoppats på de bästa för henne. Jag älskar både min kompis och min pojkvän väldigt mycket men jag vet inte vad jag kan göra mer, vi har redan pratat ut ang detta och hon vet hur jag känner men hennes svar är ”jag kan tyvärr inte hjälpa hur jag känner” . Jag vill inte förlora min närmaste kompis på detta sättet. Hjälp!!!

/ lisa123

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Natha
Natha
15 days ago

Herregud!!! Jag hade förstått om det var så att du började välja bort henne för din kille och umgås lite med henne helt plötsligt. MEN nu har ni ju distans och ses så sällan?? Det är sjukt konstig av kompisen tycker jag!! Jag skulle vilja säga att det snarare är en dålig vän du har och inte att du har gjort något fel!! Då unnar hon ju uppenbarligen inte dig glädje och kärlek? Utan verkar mest vara svartsjuk o vilja ha sig helt för sig själv? Nää jag tycker hon verkar som en dålig vän tyvärr och hade absolut inte gjort slut med killen bara därför, hon kommer ju vara så med nästa kille med…
egentligen vill jag säga att du ska kanske ta lite avstånd från henne ett tag, men förstår såklart att det är så svårt… men tror hon kanske får sig en tankeställare och om hon älskar dig och du är viktig kommer hon såklart komma tillbaka!

Lycka till!! Uppdatera hur det går ❤️❤️

Karen
Karen
15 days ago

Din kompis låter som att hon mår väldigt dåligt och det är inte ditt ansvar att tillfredsställa hennes självkänsla. Du får helt enkelt prata med henne och säga att det är ett val du inte tänker göra och hoppas att hon kommer acceptera det med tiden. Inte bra att du mår dåligt av det och det måste hon också inse ❤

Klara0
Klara0
15 days ago

Håller med resterande kommentarer! Problemet ligger hos henne och inte hos dig och som sagt tycker jag du ska ta lite avstånd. Hon kan inte begränsa dig och din lycka! Om hon väljer att bete sig och säga sådär (som jag faktiskt tycker är taskigt av henne) så är det hennes handlingar som gör att ni tillslut glider ifrån. Den kärlek och stöttning som du ger ska du få tillbaka. Inse ditt egna värde, kram hoppas det löser sig

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna