Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Någon som befinner sig i Los Angeles?

Hej! Jag undrar om det är någon utav er som befinner sig i Los Angeles just nu? Jag är i Santa Barbara för tillfället då jag pluggar här med EF. Har lov nu så min plan är att åka till Los Angeles, finns det någon av er som kanske hade velat mötas upp.

Nu kanske det är 1 av 100 som svarar på detta men man kan ju alltid försöka 😀 min instagram är alicenordgren om ni vill skriva privat till mig 🙂

/ alicenordgren

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna